Design

Webbdesign

Bra webbdesign är mer än första intrycket

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Bra webbdesign stärker ditt varumärke

Med en gedigen grafisk profil att stå på tar vi fram en riktigt snygg webbdesign
  • Lyfter ditt varumärke
  • Mobilanpassad
  • Ökar konverteringen

Webbdesign är så mycket mer än färg och form

För att kunna lyckas med att ta fram en bra webbdesign är det viktigt att först göra grundarbetet.

1. Målsättning med en ny design

Vilka målsättningar skall den nya webbdesignen uppnå? Är det för att visualisera bolagets värderingar, informera börsmarknaden i form av rapportering eller konvertera besökare till nya leads. Det finns många olika funktioner en webbplats skall fylla och ju tydligare målen är uppsatta desto enklare är det att strategiskt planera webbdesignen.

2. Målgrupp

Vem skall designen tilltala, är det nya eller gamla kunder, partners eller investerare? Beroende på vem man talar till kan webbdesignen utstråla olika känslor. Det kan vara färgglatt och sprakande eller avskalat och informativt.

3. Den grafiska profilen

Det är mycket svårt att göra en design utan att ha en tydlig bild av kundens identitet, kommunikation och grafisk profil. Ju tydligare och bättre den grafiska profilen är desto bättre kommer resultatet av en ny webbdesign att bli.