IR

Investor Relations

Digital Rapportering för noterade bolag

Vi vill ge marknadsavdelningen verktyg som skapar kraft bakom Investerar Relationerna. Rapporter, nyckeltal och bolagspresentationer skall hjälpa till att attrahera nya investerare helt enkelt!

Digitalisera din årsrapport

IR-Webb, Digitala Rapporter, Årsredovisningar och Kvartalsrapporter.
  • Stärk bolagets varumärke mot investerare
  • Lyft fram bolagets styrkor
  • Funkar med alla Rapporteringsplattformar

IR-Webb

Oavsett om ditt bolag ska göra en IPO eller om ni vill bygga om er nuvarande IR-webb så kan vi hjälpa dig. Om bolaget gör en börsintroduktion har vi snygga “out of the box” lösningar för att du snabbt ska komma på banan och vara “compliant” i din rapportering. Med färdiga integrationer mot de stora börsplattformarna och snygg design levererar vi kostnadseffektivitet och snabba leveranser för att du som IR-ansvarig ska kunna hinna med allt inför börsintroduktionen.

Lyft fram viktiga nyckeltal och KPIer, presentera ledningsgruppen och styrelsen och kombinera detta med mjukare värden som CSR och socialt engagemang. Det handlar om att sälja bolaget till småsparare och större investerare.

Digitala Årsrapporter och kvartalsrapporter

En rapport till bolagets aktieägare kan vara så mycket mer än ett PDF-dokument eller printad lunta. Med nya krav på tillgänglighet och paketering lyfter vi bolagets årsrapport till nätet. Detta ger dig möjligheten att lyfta fram viktiga nyckeltal, lägga in video och få in andra kärnvärden som bolaget står för på en snygg animerad webbsida som såklart även fungerar utmärkt i mobilen. Sidan uppdateras regelbundet då nya rapporter släpps och du får chansen att marknadsföra bolaget till nya aktieägare så att det sticker ut från mängden.

Public Relations

Vi hjälper även till med PR inför börsintroduktioner.