Snow Software

Snabbväxande SNOW tar hjälp av stormfors för expansion i Asien

Laddar Video
Sedan starten på Stormfors samarbete med Snow Software har vi utvecklat 3 nya webbplatser. Snow Software är ett techbolag med stora tillväxtambitioner och vill ligga i kommunikationens framkant.

Videopresentation

No items found.

“I really value the fact that creating Snowsoftware.com was very much a collaborative project with a long-term partner, rather than just a supplier. I definitely get the feeling that Stormfors cares about our website and communication as much as we do. Our new website not only looks fantastic but has further scope to grow as we need it to. The content management system is very easy to use and allows us to keep the website fresh with plenty of new content.”

Axel Kling
VD och grundare av Snow Software

Uppdraget

Vårt uppdrag bestod primärt i att tydliggöra och kommunicera SNOWs nya position som global ledare inom sin bransch.

Som många andra snabbväxande företag så nådde inte SNOW ut med att man blivit ett världsledande företag och man upplevde svårigheter med att accepteras som leverantör på enterprise-nivå.

Att göra en positionsförflyttning handlar till stor del om att genom sin kommunikation reflektera rätt värden och känsla. På så vis kan man tydliggöra var man som företag befinner sig på kartan i förhållande till sina konkurrenter.

I arbetet med SNOW så handlade det om att förändra stora delar av deras varumärke och kommunikation för att signalera deras nya position.

Tjänster relaterade till
Snow Software

Digital Strategi

Digital Strategi är väldigt mycket på en gång. Det Stormfors avser med Digital Strategi är hur vi lägger en långsiktig plan för att driva marknadsföring och försäljning med digitala hjälpmedel. Från att attrahera nya besökare via annonsering, SEO eller aktiviteter som event eller kampanjer. I nästa steg skall vi skaffa information om nya besökare genom olika metoder för konvertering. Då vi har en identifierad lead eller prospekt skall marknad skapa MQLs och lämna över till sälj som sedan kvalificerar till en SQL och förhoppningsvis generera nya kunder.

Grafisk Profil

Vi skapar identiteter som bygger starka kundrelationer genom att tydligt och enhetligt kommunicera varumärkesplattformen i alla situationer. Vi kombinerar strategisk insikt med skickligt hantverk för att skapa identiteter som genuint grundar sig i organisationen och differentierar sig på marknaden.

Webbutveckling

Stormfors grundades med hjärtat inom Open Source och webbutveckling. Att behärska tekniken är en förutsättning för att vi skall kunna driva igenom våra kunders strategier.
Tjänster relaterade till
Snow Software

Mätning & Visualisering

Som underlag till dina strategiska beslut hjälper vi dig med att få ihop alla datakällor för att få en komplett översikt genom hela den digitala kundresan.

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.