Nordic Lights

Design och högteknologi i samklang

Laddar Video
Detta innovativa högteknologiska Finska bolag grundades 1992 och har sett många stolta ögonblick i sin historia. Idag kan NORDIC LIGHTS® hävda sig att vara världens bästa tillverkare av ljus för tunga fordon.

Videopresentation

No items found.

Framåt genom innovation

Herrmans är en framgångshistoria från Finlands vänliga och entreprenörsinnade västkust. Med två ledande varumärken, HERRMANS® och NORDIC LIGHTS®, arbetar Nordic Lights mot den globala marknaden.

Idag är Herrmans Group stolta över att vara ett modernt och innovativt högteknologiskt bolag som producerar belysningslösningar i världsklass för cykel- och tunga fordonsindustrin. HERRMANS® är en europeisk ledare inom cykelkomponenter och en designer och tillverkare av prisbelönta tunga arbetsbelysningar under det globala varumärket, NORDIC LIGHTS®.

Grafisk Profil & Webbdesign

Stormfors har utvecklat Nordic Lights Grafiska profil och sedan tagit fram en ny innovativ webbdesign med mycket fokus på UX och mobilitet.

Webbplats

Webbplatsen är utvecklad i Wordpress och innehåller många tekniska lösningar, inkl språkstöd, integrationer mot produktdatabas, automatisk hantering av dokument och produktbilder.

Integrationer

Dynamisk integration mot Nordic Lights bakomliggande PIM-system. Genom att integrera webbplatsen med det interna affärssystemet behöver produktinformationen endast skötas centralt på ett ställe. Menyer, produkter och specifikationer uppdateras helt automatiskt så att risken att fel information presenteras på webbplatsen minimeras.

Tjänster relaterade till
Nordic Lights

Digital Strategi

Digital Strategi är väldigt mycket på en gång. Det Stormfors avser med Digital Strategi är hur vi lägger en långsiktig plan för att driva marknadsföring och försäljning med digitala hjälpmedel. Från att attrahera nya besökare via annonsering, SEO eller aktiviteter som event eller kampanjer. I nästa steg skall vi skaffa information om nya besökare genom olika metoder för konvertering. Då vi har en identifierad lead eller prospekt skall marknad skapa MQLs och lämna över till sälj som sedan kvalificerar till en SQL och förhoppningsvis generera nya kunder.

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Webbutveckling

Stormfors grundades med hjärtat inom Open Source och webbutveckling. Att behärska tekniken är en förutsättning för att vi skall kunna driva igenom våra kunders strategier.
Tjänster relaterade till
Nordic Lights

Mätning & Visualisering

Som underlag till dina strategiska beslut hjälper vi dig med att få ihop alla datakällor för att få en komplett översikt genom hela den digitala kundresan.

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Wordpress

Vi på Stormfors har under många år utvecklat webbplatser i Wordpress. Wordpress är ett CMS, förkortning för Content Management System. Några av fördelarna med Wordpress är att det bygger på öppen källkod, det innebär att väldigt många utvecklare kan Wordpress. Eftersom det länge varit det mest utbredda CMSet i världen så kan många redan administrera Wordpress. Kanske har du bloggat själv eller suttit på ett bolag som själva använder systemet. Det finns en uppsjö av tillägg eller sk "plug-ins" man kan lägga till för att utöka funktionaliteten.