Neonode

IR, Design, Webb och Marketing Automation

Laddar Video
Neonode är ett entreprenörsdrivet Svenskt bolag som tagit sig hela vägen till börsen i USA.

Videopresentation

No items found.

Stormfors offers really great customer care. I have built a relationship with them for many years and I can always rely on their flexible approach and dedicated team.

Åsa Bjurholm
VP Marketing at Neonode

Investor Relations

Neonode är listat på Nasdaq i New York. Idag finns en inbyggd integration med Neonodes rapporteringsplattform Edgar Online. Genom att integrera Investor Relationsplattformen och erbjuda en väl fungerande rapportering via IR-webben följer Neonode de strikta amerikanska reglerna för compliance.

Webbplats

Stormfors har utvecklat Neonodes webbplats i Wordpress.

Produktwebb

För att bygga upp SEO och driva trafik har vi tillsammans med Neonode utvecklat produktsidor som säljare och marknadsförare använder som presentationer och för att konvertera leads.

Marketing Automation

Neonode arbetar med automatiserade utskick via RSS med kopplingar till MailChimp. Genom en bakomliggande integration med Pipedrive hanteras en stor del av kommunikationen och konverteringar automatiskt. Nya leads fördelas på säljare baserat på fördefinierade regioner runt om i världen. Genom att sätta upp väl definierade Marketing Automation-flöden sparas mycket resurser och Neonode kan fokusera på nya affärsmöjligheter.

Tjänster relaterade till
Neonode

Investor Relations

Vi vill ge marknadsavdelningen verktyg som skapar kraft bakom Investerar Relationerna. Rapporter, nyckeltal och bolagspresentationer skall hjälpa till att attrahera nya investerare helt enkelt!

Digital Kundresa

För att attrahera nya kunder är det många komponenter som måste samverka genom hela marknads- och säljprocessen. Vi gör en komplett inventering och identifierar var du som marknads- eller säljchef skall lägga dina resurser. Med en djupare insikt i den digitala kundresan kan vi skräddarsy processer och flöden som hanterar alla våra kontakter med blivande eller existerande kunder.
Tjänster relaterade till
Neonode

Investor Relations

Vi vill ge marknadsavdelningen verktyg som skapar kraft bakom Investerar Relationerna. Rapporter, nyckeltal och bolagspresentationer skall hjälpa till att attrahera nya investerare helt enkelt!

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Google Data Studio

I våra mätningar och analyser arbetar vi främst med visualisering i Google Data Studio. Vi erbjuder "out of the box" lösningar för att få en övergripande presentation men kan även skräddarsy lösningar efter behov.