Crosskey

Crosskey är Ålandsbankens helägda IT-bolag och Ålands största arbetsgivare.

Laddar Video
Stormfors har en lång historik tillsammans med Crosskeys sälj- och marknadsteam där Stormfors arbetar löpande med all typ av kommunikation.

Videopresentation

No items found.

"Crosskey och Stormfors har ett nära samarbete sedan många år i både stort och smått. Utöver att Stormfors utvecklar våra hemsidor arbetar vi även med marknadsföringen och budskapsplattformen tillsammans. Det är enkelt att komma i kontakt med Stormfors och man får alltid snabba, sakkunniga och väldigt trevliga svar."

Alexander Aminoff
Sales & Marketing Director

Om Crosskey

Crosskey är ett Fintechbolag som ligger i framkant inom Open Banking och PDS2. Crosskey är helägt av Ålandsbanken men arbetar med alla stora etablerade banker såväl som nischbanker och Fintech-startups.

Samarbetet med Stormfors

Stormfors samarbete med Crosskey sträcker sig tillbaka till 2014 då vi utvecklade ny kommunikation och webbplats. Vi arbetar löpande med vidareutveckling av kommunikationen och webbplatsen samt hjälper till med Marketing och events.

Tjänster relaterade till
Crosskey

Digital Kundresa

För att attrahera nya kunder är det många komponenter som måste samverka genom hela marknads- och säljprocessen. Vi gör en komplett inventering och identifierar var du som marknads- eller säljchef skall lägga dina resurser. Med en djupare insikt i den digitala kundresan kan vi skräddarsy processer och flöden som hanterar alla våra kontakter med blivande eller existerande kunder.

Kommunikationsplattform

Kommunikationsplattformen utgör ett ramverk för det du som bolag vill kommunicera. Att sätta ramen för kommunikationen sätter grunden för vad bolaget vill kommunicera både internt och externt.
Tjänster relaterade till
Crosskey

Mätning & Visualisering

Som underlag till dina strategiska beslut hjälper vi dig med att få ihop alla datakällor för att få en komplett översikt genom hela den digitala kundresan.

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Wordpress

Vi på Stormfors har under många år utvecklat webbplatser i Wordpress. Wordpress är ett CMS, förkortning för Content Management System. Några av fördelarna med Wordpress är att det bygger på öppen källkod, det innebär att väldigt många utvecklare kan Wordpress. Eftersom det länge varit det mest utbredda CMSet i världen så kan många redan administrera Wordpress. Kanske har du bloggat själv eller suttit på ett bolag som själva använder systemet. Det finns en uppsjö av tillägg eller sk "plug-ins" man kan lägga till för att utöka funktionaliteten.

Grafisk Profil

Vi skapar identiteter som bygger starka kundrelationer genom att tydligt och enhetligt kommunicera varumärkesplattformen i alla situationer. Vi kombinerar strategisk insikt med skickligt hantverk för att skapa identiteter som genuint grundar sig i organisationen och differentierar sig på marknaden.

Google Data Studio

I våra mätningar och analyser arbetar vi främst med visualisering i Google Data Studio. Vi erbjuder "out of the box" lösningar för att få en övergripande presentation men kan även skräddarsy lösningar efter behov.