Centuri

Centuri är ordningen själv.

Laddar Video
Ny modern grafisk identitet, kommunikationskoncept, UX, webbdesign och webbutveckling.

Videopresentation

No items found.

Om Centuri

Centuri har funnits på marknaden sedan 1998 och levererar idag lösningar till över 140 företag och organisationer med närmare 150 000 användare.
Centuris fokus är att underlätta informationssökning, effektivisera informationsprocesser och minimera onödigt arbete genom effektiva ekosystem.

Vad vi gjort

Vi har uppdaterat Centuris grafiska profil för att ge den en ett uttryck som ligger mer i linje med positionen. Profilen utstrålar nu tydligare att Centuri både är ett modernt teknikbolag och en trygg affärspartner. Den nya profilfärgerna ger Centuri ett mer levande uttryck och gör det enklare att ta fram visuellt intressant kommunikation

Tjänster relaterade till
Centuri

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Webbutveckling

Stormfors grundades med hjärtat inom Open Source och webbutveckling. Att behärska tekniken är en förutsättning för att vi skall kunna driva igenom våra kunders strategier.
Tjänster relaterade till
Centuri

Wordpress

Vi på Stormfors har under många år utvecklat webbplatser i Wordpress. Wordpress är ett CMS, förkortning för Content Management System. Några av fördelarna med Wordpress är att det bygger på öppen källkod, det innebär att väldigt många utvecklare kan Wordpress. Eftersom det länge varit det mest utbredda CMSet i världen så kan många redan administrera Wordpress. Kanske har du bloggat själv eller suttit på ett bolag som själva använder systemet. Det finns en uppsjö av tillägg eller sk "plug-ins" man kan lägga till för att utöka funktionaliteten.