Asedo

Stormfors accelererar Asedos snabba tillväxt!

Laddar Video
Modern teknologi, B2C-inspirerad kommunikation och ett fantastiskt kommunikativt koncept

Videopresentation

No items found.

Som VD och Entreprenör ställer jag höga krav på samarbetspartners. Jag får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande av Stormfors plus att projektgenomförandet och leveranserna ständigt överträffar mina förväntningar. Så jag kan varmt rekommendera ett samarbete med dessa virtuoser!

Sami Ingeborn
CEO Asedo

Asedo

Födda i molnet med hjärtat inom digitalisering arbetar Asedo med företag som vill vara bättre än sina konkurrenter och ser nytta med funktion framför teknik. Asedo erbjuder molnbaserade och framtidssäkrade lösningar inom IT & Kommunikation.

Om projektet

Som kommunikativt koncept tog Stormfors fram en liten 3D-modellerad apa som representerar Asedo i alla avseenden. Apan synkar med den grafiska profilen som är modern och tillgänglig. Webbdesignen är baserad på den grafiska profilen och Stormfors har även utvecklat Asedos nya webbplats från grunden.

Tjänster relaterade till
Asedo

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Webbutveckling

Stormfors grundades med hjärtat inom Open Source och webbutveckling. Att behärska tekniken är en förutsättning för att vi skall kunna driva igenom våra kunders strategier.

Grafisk Profil

Vi skapar identiteter som bygger starka kundrelationer genom att tydligt och enhetligt kommunicera varumärkesplattformen i alla situationer. Vi kombinerar strategisk insikt med skickligt hantverk för att skapa identiteter som genuint grundar sig i organisationen och differentierar sig på marknaden.
Tjänster relaterade till
Asedo

Mätning & Visualisering

Som underlag till dina strategiska beslut hjälper vi dig med att få ihop alla datakällor för att få en komplett översikt genom hela den digitala kundresan.

Webbdesign

Bra webbdesign är jätteviktigt för att lyfta fram bolagets identitet och göra ett gott intryck på besökare. Det är inte bara färg och form utan vi hjälper dig även att lista ut hur vi skall konvertera en besökare till ett nytt lead.

Wordpress

Vi på Stormfors har under många år utvecklat webbplatser i Wordpress. Wordpress är ett CMS, förkortning för Content Management System. Några av fördelarna med Wordpress är att det bygger på öppen källkod, det innebär att väldigt många utvecklare kan Wordpress. Eftersom det länge varit det mest utbredda CMSet i världen så kan många redan administrera Wordpress. Kanske har du bloggat själv eller suttit på ett bolag som själva använder systemet. Det finns en uppsjö av tillägg eller sk "plug-ins" man kan lägga till för att utöka funktionaliteten.