Webbutvecklare-Fullstack

Stormfors utvecklare

 

Tjänsten

Du kommer ingå i ett litet och tajt team där du har stort inflytande på det slutgitiga resultatet och där din åsikt är viktig. Du har inflytande i hela processen och du som utvecklare får vara med och ge projektet de bästa förutsättningarna från start.

Stormfors har god stämning på kontoret och värderar det högt, vi äter därför frukost ihop varje fredag och pratar om alla möjliga ämnen från politik till helgens planer. På Stormfors tycker vi det är viktigt med fritid och därför är övertid i princip obefintligt.

Vi söker dig som gillar Open Source och har erfarenhet av WordPress och Drupal.

På Stormfors är vi tekniska problemlösare och vill att tekniken ska möjliggöra användarupplevelser snarare än att den skapar hinder. Därför söker vi dig som vill utveckla digitala upplevelser som sticker ut. Du ansvarar för den tekniska lösningen och kommer arbeta med saker som:

  • WordPress, Drupal, HTML, CSS och Javascript.
  • Utarbeta kreativa lösningar. Tillsammans med dina kollegor beskriver du vägen fram till den bästa, tekniska lösningen för kunden.
  • Felsökning, problemlösning, testning och optimering. Du letar buggar och löser knutar tills lösningen är perfekt.
  • Metodutveckling. Du bidrar till att konstant utveckla vår metodik och hur vi jobbar med tekniska lösningar.

Förutom att du vill och kan jobba med arbetsuppgifterna ovan så tror vi att du:

  • Har ett genuint intresse för programmering, oavsett hur lång din yrkeserfarenhet är.
  • Vill vara med och skapa verkligt meningsfull webb för spännande kunder.
  • Älskar att samarbeta, driva saker framåt och vill vara med och göra Stormfors till en riktigt framgångsrik digitalbyrå.

Om Stormfors

Stormfors är en digitalbyrå som präglas av entreprenörsanda. Vi drivs av personlig utveckling, högt i tak,  erbjuder bra arbetsvillkor och tror på en sund balans mellan jobb och fritid. Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön, placerad på Stureplan i Stockholm och med tillträde så snart som möjligt. Stormfors arbetar främst med innovativa B2B-företag inom mjukvara och teknik men även startups, konsultbolag och stora organisationer. 

 

Ansök

Maila din ansökan till info@stormfors.se