Karriär på Stormfors; Digitalbyrån i centrala Stockholm som har hjärtat på rätt plats

Genom stora utmaningar så utvecklas vi. Denna drivkraft har gjort att vi får många projekt från snabbväxande företag som vill att vi är med och skapar förändring. Detta förtroende från våra kunder bidrar till att vi känner arbetsglädje och stolthet över vad vi gör och levererar.

Att få tänka nytt och utvecklas är viktigt för oss. Därför har vi också högt i tak för att ge alla på Stormfors utrymme att testa sina förmågor och idéer. Vi har en varm och hjälpsam kultur för det alltid ska kännas kul och givande att vara en del av Stormfors.

Vi har en gemensam vilja att vara med och förbättra världens tillstånd vilket resulterar i att vi samarbetar med organisationer som KIVA, AMREF Flying Doctors, Hungerprojektet, Makkala Jagriti, Wikipedia mfl.

Om du delar våra drivkrafter så ansök om att bli en del av vårt team via tjänsterna nedan. Finns ingen passande tjänst - skicka ett mail till info@stormfors.se

Lediga tjänster

Utvecklande Utvecklare

Kan du Wordpress & Drupal och vill ta nästa steg?

 

Ansök

Stormfors utvecklare

På Stormfors får du chansen att komplettera dina kunskaper inom Wordpress & Drupal med det senaste inom frontendvärlden.

Att prova på och blanda nya tekniker med redan väl fungerande system är något vi anser inte bara vara kul, utan även som en nödvändighet för att fortsätta kunna leverera topp-presterande siter.

Vi tror att frontend och backend ska separeras lika mycket som namnen antyder, varför inte anropa Wordpress/Drupals inbyggda REST-API från en Node.js-server som sedan renderar och kör hela siten via ramverk som Vue.js!

Hos oss är det viktigt att den personliga utvecklingskurvan går uppåt och att vi kontinuerligt kan erbjuda projekt eller introducera passande teknologier som gör detta möjligt för dig som Utvecklande Utvecklare.

Vi tror att DU:

  • Gillar att ligga i framkant och aldrig blir trött på att lära dig nya sätt, teknologier och verktyg som gör att du, projekten och Stormfors utvecklas i takt med varandra
  • Är väl medveten om vad ostrukturerad kod kan göra för skada och är därför angelägen om att bygga stabila grunder, hålla sig till principer som KISS och DRY och kanske till och med tänka lite funktionellt?
  • Har bred erfarenhet och kompetens inom olika open source-baserade teknologier och känner dig bekväm i Git

Eftersom detta är en "full-stack" roll är det viktigt att du då också kan båda delarna, vi strävar efter att bygga avancerade siter med en kompromisslös precision.

Om Stormfors

Stormfors är en digitalbyrå som präglas av entreprenörsanda. Vi drivs av personlig utveckling, högt till tak och att revolutionera hur företag kommunicerar med varandra. Stormfors arbetar främst med innovativa B2B-företag inom mjukvara och teknik men även startups, konsultbolag och stora organisationer. 

 

Webbdesigner

Vi söker nu en webbdesigner för att ytterligare förstärka vårt team.

Ansök

Du kommer att jobba tätt ihop med UX-ansvariga, frontend-utvecklare och våra andra designers. Du har en naturlig känsla och förståelse för design och vill jobba tillsammans med några av branschens främsta för att utvecklas och bli ännu skarpare.

Vi på Stormfors drivs av att hela tiden utvecklas och förbättras. Vi sitter mitt i Stockholm city och är en skön blandning talanger med olika bakgrund som gillar att jobba och ha kul ihop. Ibland reser vi iväg och jobbar på distans från något skönt land för att byta miljö och perspektiv. Vi kör gemensamma frukostar på fredagar där vi demar projekt och delar idéer. Vi månar om att alltid ha en skön stämning som gör att vi trivs och ser fram emot att vara på kontoret.