Karriär på Stormfors; Digitalbyrån i centrala Stockholm som har hjärtat på rätt plats

Genom stora utmaningar så utvecklas vi. Denna drivkraft har gjort att vi får många projekt från snabbväxande företag som vill att vi är med och skapar förändring. Detta förtroende från våra kunder bidrar till att vi känner arbetsglädje och stolthet över vad vi gör och levererar.

Att få tänka nytt och utvecklas är viktigt för oss. Därför har vi också högt i tak för att ge alla på Stormfors utrymme att testa sina förmågor och idéer. Vi har en varm och hjälpsam kultur för det alltid ska kännas kul och givande att vara en del av Stormfors.

Vi har en gemensam vilja att vara med och förbättra världens tillstånd vilket resulterar i att vi samarbetar med organisationer som KIVA, AMREF Flying Doctors, Hungerprojektet, Makkala Jagriti, Wikipedia mfl.

Om du delar våra drivkrafter så ansök om att bli en del av vårt team via tjänsterna nedan. Finns ingen passande tjänst - skicka ett mail till info@stormfors.se

Lediga tjänster

Webbutvecklare-Fullstack

Gillar du utmaningar inom Open Source?

 

Ansök

Stormfors utvecklare

 

Vi söker dig som gillar Open Source och har erfarenhet av WordPress och Drupal.

På Stormfors är vi tekniska problemlösare och vill att tekniken ska möjliggöra användarupplevelser snarare än att den skapar hinder. Därför söker vi dig som vill utveckla digitala upplevelser som förändrar våra kunders vardag. Du ansvarar för den tekniska lösningen och kommer arbeta med saker som:

  • Utveckla back-end. Med ett eller flera av verktygen Drupal och WordPress. Om PHP eller .NET (eller något annat) är ditt modersmål idag är mindre viktigt. Men vi tror att du har ett öppet sinne för att använda båda.
  • Utarbeta lösningar. Tillsammans med dina kollegor beskriver du vägen fram till den bästa, tekniska lösningen för kunden.
  • Integrera och ”Jobba med data”. Ibland kan vår uppgift vara att skapa ordning i våra kunders befintliga verksamhetsdata och integrera mot externa system med målsättning att skapa mening och synergier för våra kunder.
  • Felsökning, problemlösning, testning och optimering. Du letar buggar och löser knutar tills lösningen är precis lagom perfekt.
  • Metodutveckling. Du bidrar till att konstant utveckla vår metodik och hur vi jobbar med tekniska lösningar.

Förutom att du vill och kan jobba med arbetsuppgifterna ovan så tror vi att du:

  • Har pysslat med utveckling och tekniska lösningar ett tag.
  • Har ett genuint intresse för programmering, oavsett hur lång din yrkeserfarenhet är.
  • Har kännedom om agila projektmetoder och trivs med att arbeta under sådana former.
  • Vill vara med och skapa verkligt meningsfull webb för spännande kunder.
  • Älskar att samarbeta, driva saker framåt och vill vara med och göra Stormfors till en riktigt framgångsrik digitalbyrå.

Om Stormfors

Stormfors är en digitalbyrå som präglas av entreprenörsanda. Vi drivs av personlig utveckling, högt i tak,  erbjuder bra arbetsvillkor och tror på en sund balans mellan jobb och fritid. Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön, placerad i Stockholm och med tillträde så snart som möjligt. Stormfors arbetar främst med innovativa B2B-företag inom mjukvara och teknik men även startups, konsultbolag och stora organisationer.