Karriär på Stormfors; Digitalbyrån i centrala Stockholm som har hjärtat på rätt plats

Genom stora utmaningar så blir vi snabbt bättre. Denna drivkraft har gjort att vi får många projekt från snabbväxande företag som vill att vi är med och skapar riktig förändring. Detta förtroende från våra kunder bidrar till att vi känner arbetsglädje och stolthet över vad vi gör och levererar.

Att få tänka nytt och utvecklas är viktigt för oss. Därför har vi också högt i tak för att ge alla på Stormfors utrymme att testa sina förmågor och idéer. Vi har en varm och hjälpsam kultur för det alltid ska kännas kul och givande att vara en del av Stormfors.

Vi har en gemensam vilja att vara med och förbättra världens tillstånd vilket resulterar i att vi samarbetar med organisationer som KIVA, AMREF Flying Doctors, Hungerprojektet, Makkala Jagriti, Wikipedia mfl.

Om du delar våra drivkrafter så ansök om att bli en del av vårt team via tjänsterna nedan. Finns ingen passande tjänst - skicka ett mail till info@stormfors.se

Lediga tjänster

Projektledare

Vi behöver bli fler, är du vår nya projektledare?

Stormfors växer och vi behöver därför förstärka byrån med ytterligare en projektledare. Gärna med erfarenhet av digital kommunikation och B2B. Du blir en viktig nyckelperson då du kommer ansvara för några av våra större kunder. Stormfors står inför en expansion, är du rätt person har du möjlighet att få vara med på en riktigt spännande resa.

Ansök

Om Stormfors
Stormfors är en digitalbyrå som präglas av entreprenörsanda. Vi drivs av personlig utveckling, högt till tak och att revolutionera hur företag kommunicerar med varandra. Stormfors arbetar främst med innovativa B2B-företag inom mjukvara och teknik men även startups, konsultbolag, stora organisationer och några utvalda intressanta B2C-kunder. Vårt kontor ligger nära Östermalmstorg mitt i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som redan är framgångsrik i din yrkesroll. Du inger förtroende, har en naturlig förmåga att leda, driva och inspirera kollegor och kunder. Vidare är du handlingskraftig, målinriktad och välorganiserad. Du är en driven och resultatorienterad person med erfarenhet av projektledning gärna på strategisk nivå. Erfarenhet från försäljning, gärna från webb- eller kommunikationsbyrå är meriterande. Kreativitet, problemlösning och affärssinne är värdefulla egenskaper. Som person är det viktigt att du har en väl utvecklad social och kommunikativ förmåga.

Din bakgrund

  • Relevant utbildning inom media/kommunikation
  • Ett par års erfarenhet av att projektleda kommunikationsuppdrag, gärna inom B2B med fokus på digital kommunikation
  • Vana av att ta ansvar för egna och teamets leveranser och resultat
  • God erfarenhet av att driva kundutveckling och agera rådgivare
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Webdesigner

Vi söker nu en webbdesigner för att ytterligare förstärka vårt team.

Ansök

Du kommer att jobba tätt ihop med UX-ansvariga, frontend-utvecklare och våra andra designers. Du har en naturlig känsla och förståelse för design och vill jobba tillsammans med några av branschens främsta för att utvecklas och bli ännu skarpare.

Vi på Stormfors drivs av att hela tiden utvecklas och förbättras. Vi sitter mitt i Stockholm city och är en skön blandning talanger med olika bakgrund som gillar att jobba och ha kul ihop. Ibland reser vi iväg och jobbar på distans från något skönt land för att byta miljö och perspektiv. Vi kör gemensamma frukostar på fredagar där vi demar projekt och delar idéer. Vi månar om att alltid ha en skön stämning som gör att vi trivs och ser fram emot att vara på kontoret.