Integritetspolicy

 

Den här informationen sparar vi:

Informationen vi sparar är den du aktivt lämnar till oss, såsom e-postadress och telefonnummer när du fyller i vårt kontaktformulär. Stormfors köper aldrig e-postadresser eller andra uppgifter om dig. Du kan begära att dina uppgifter raderas ur vårt system och du kan avregistrera dig från kommunikation i något av nyhetsbreven som skickas till dig.

 

Vi använder informationen till:

Vi använder informationen för att kunna kontakta dig, och skräddarsy vårt erbjudande till dig och för att du ska få en bättre upplevelse i vår kommunikation.

 

Följande personer tar del av informationen:

Det är endast anställda hos Stormfors som har tillgång till dina uppgifter. Vi kommer aldrig att sälja eller lämna vidare dina uppgifter till någon annan.

 

Vilken lagtext hänvisar till för att få lagra informationen och för att få hantera den:

Vi hänvisar till dataskyddslagen, GDPR.

 

Behandling av personuppgifter

Stormfors värnar om din personliga integritet. All behandling av personuppgifter som används av Stormfors sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från 25 maj 2018 dataskyddsförordningen[1] (GDPR).

Stormfors avser att i egenskap av personuppgiftsansvarig behandla personuppgifter som lämnas till oss, i samband med gjord registrering på hemsidan, samtycke i mail, seminarium, sociala medier och liknande instanser.


Syftet med insamling av personuppgifter. 
Personnummer, IP-adress, kontaktuppgifter, bilder och namn är personuppgifter som kan härledas till dig som person. Stormfors behandlar personuppgifter som du själv har tillhandahållit oss i syfte att administrera dem inför eventuell framtida kontakt. Intresseanmälningar och personuppgifter från dig administreras för att ingå i eventuella avtal med dig, ge information om pågående projekt och service som vi tillhandahåller i samband med förfrågningar. 
Uppgifter behandlas även indirekt i anslutning till utveckling, test och förvaltning av de IT-system som är knutna till vår webbplats.
Vi ber dig notera att när du använder vår webbplats finns det funktioner som gör det möjligt för dig att lägga upp information som kan betraktas som personliga uppgifter.


Laglig grund

Stormfors behandlar dina personuppgifter enligt gängse lagstiftning. Vi inhämtar samtycke, där detta så krävs, innan vi påbörjar behandling av dessa.
 

Ditt godkännande

Genom att du har givit ditt samtycke på hemsidan samtycker du till att Stormfors i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att förbättra våra tjänster, produkter, service eller liknande, informera om status i pågående och kommande händelser samt genomföra kundundersökningar. Genom registrering hos Stormfors samtycker du även till att motta information och marknadsföringsmaterial via e-post, telefon, per post, eller annat motsvarande sätt. Detta förutsätter att du vid registrering eller senare uppgivit ditt telefonnummer eller din e-postadress till oss. Stormfors äger rätt att dokumentera din kommunikation med oss.


Du har rätt att från Stormfors få information om behandlingen av de personuppgifter som berör dig. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du kan närsomhelst begära att dina uppgifter blir raderade hos Stormfors.
Om du inte vill ta del av erbjudanden och/eller marknadsföring vänligen kontakta oss via mail till info@stormfors.se eller genom att avregistrera dig i något av våra utskick. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det Stormfors att vidta rättelseåtgärder.
 

OM COOKIES

När du använder vår webbplats samlas personuppgifter in via t.ex. cookies. Information lagras om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Cookies är textinformation som läses in i datorns minne eller sparas som en fil i din webbläsare. Stormfors använder 2 olika sorters cookies på webbplatsen:

Förstaparts-cookie

Förstaparts-cookies kommer in i din enhet från den webbplats du besöker, i det här fallet vår webbplats, och kan vara antingen beständiga eller tillfälliga. De används för att spara information som underlättar ditt besök och återanvänds nästa gång du besöker webbplatsen.

 

Tredjeparts-cookies

Tredjeparts-cookies kommer från någon annan än den som äger webbplatsen, till exempel genom en banner. Här används cookies av marknadsföringsskäl för att spåra hur du använder internet. Om du inte vill acceptera att din dator tar emot och lagrar cookies så kan du justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Tänk på att om du stänger av cookies så försämras din upplevelse av webbplatsen.

Mer information om cookies och elektronisk kommunikation finns på Post- och Telestyrelsens webbplats www.pts.se

 

 

Kontaktinformation

Om du har frågor rörande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post eller post.
Stormfors AB

Kommendörsgatan 30

114 48 Stockholm

info@stormfors.se


[1] Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (allmän dataskyddsförordning)