Vanliga frågor

Vad betyder webbplatser för Stormfors?

Våra kunders webbplatser är navet i deras kommunikation med omvärlden. Det är via webbplatsen som våra kunder berättar vilka de är, vad de gör och vad de står för.

Oavsett målsättningen med den digitala kommunikationen så är det viktigt att webbplatsen är genomtänkt på alla nivåer.

Stormfors besitter djup kompetens inom allt som krävs för att bygga en framgångsrik webbplats. Eftersom Stormfors kompetens sträcker sig från djup teknisk webbutvecklingskompetens till kommunikativ strategi och varumärkesutveckling erbjuder vi ett helhetskoncept för våra kunders digitala kommunikation, från idé till genomförande, för att stärka våra kunders varumärken både internt och externt.

Arbetet med webbdesignen utgår alltid från kundens varumärkesplattform och identitet, bild- och språktonalitet, teknik och funktionalitet - faktorer samverkar för att skapa navet i företagets digitala kommunikation. Vi lägger stor vikt vid sökordsoptimering för att få webbplatsen att interagera med såväl sociala media som andra viktiga kanaler. (MyNewsdesk, LinkedIn, Twitter, Facebook och YouTube)

Om varumärkesbyggande webbplatser är vårt ena adelsmärke så är användbarheten det andra - för både besökare och webbredaktörer. En bra webbplats måste vara enkel att uppdatera och administrera för att hållas levande, vilket är avgörande för att inte tappa trafik och därmed affärer.

Utvalda tjänster inom
Utveckling

Digital Kundresa

För att attrahera nya kunder är det många komponenter som måste samverka genom hela marknads- och säljprocessen. Vi gör en komplett inventering och identifierar var du som marknads- eller säljchef skall lägga dina resurser. Med en djupare insikt i den digitala kundresan kan vi skräddarsy processer och flöden som hanterar alla våra kontakter med blivande eller existerande kunder.

Webbutveckling

Stormfors grundades med hjärtat inom Open Source och webbutveckling. Att behärska tekniken är en förutsättning för att vi skall kunna driva igenom våra kunders strategier.