Vanliga frågor

Vad betyder CMS?

CMS är en förkortning för Content Management System.

Content Management System

CMS är en förkortning av Content Management System eller innehålls hanteringssystem eller kort och gott publiceringssystem. Det är ett webbaserat publiceringssystem som möjliggör att en administratör, redaktör eller informationsansvarig enkelt kan hantera innehållet på en webbplats från vilken dator som helst med Internetuppkoppling.

Vilket är det bästa publiceringsverktyget?

Det finns en stor mängd verktyg att välja på idag. Vi på Stormfors har valt att specialisera oss på Webflow och Wordpress då vi anser att dessa två system är de mest framtidssäkra och säkerhetsmässigt trygga plattformarna på marknaden.

Utvalda tjänster inom
Utveckling

Webflow

Webflow är nästa generations molnbaserade CMS eller webbpubliceringssystem. Webflow lämpar sig för de allra flesta webbplatser, minimerar underhåll och maximerar driftsäkerhet.

Wordpress

Vi på Stormfors har under många år utvecklat webbplatser i Wordpress. Wordpress är ett CMS, förkortning för Content Management System. Några av fördelarna med Wordpress är att det bygger på öppen källkod, det innebär att väldigt många utvecklare kan Wordpress. Eftersom det länge varit det mest utbredda CMSet i världen så kan många redan administrera Wordpress. Kanske har du bloggat själv eller suttit på ett bolag som själva använder systemet. Det finns en uppsjö av tillägg eller sk "plug-ins" man kan lägga till för att utöka funktionaliteten.

Webbutveckling

Stormfors grundades med hjärtat inom Open Source och webbutveckling. Att behärska tekniken är en förutsättning för att vi skall kunna driva igenom våra kunders strategier.