Vanliga frågor

Vad är Marketing Automation?

Vi kompletterar ert marknads- och säljteam med skarp kompetens inom Marketing Automation. Vi arbetar tillsammans med ert team för att så effektivt som möjligt sätta igång eller vidareutveckla ert interna MA-arbete och skapa påtagliga resultat.

Vår leverans

Vi utvecklar leadsgenerings-processerna utifrån era förutsättningar och anpassar er Marketing Automation strategi baserat på era målgrupper, interna resurser och mål. Vi arbetar med "hands on" implementation samtidigt som vi delar med oss av vår kunskap och best practices. Målsättningen är att vi skall föra vidare vår kunskap till er så att ni själva kan ta över och leda arbetet vidare.

För att stärka våra experter som sitter tillsammans med er har vi ett in-house team som assisterar med den programmering, design och implementation som behövs för att snabbt sätta upp nya kampanjer.

Vår process

  • Leadsgenerering
  • Scoring
  • Segmenetering
  • Kommunikation
  • Analys
  • Optimering

Leadsgenerering

En fungerande Marketing Automation process genererar ständigt nya leads. Vi hjälper er genom hela processen - från att öka organisk och köpt trafik, till att leda relevanta besökare mot relevanta landningssidor och konvertera dem till säljkvalificerade leads.

Scoring

Vi hjälper dig att omvandla prospects till säljkvalificerade leads (SQL) genom att ta fram och optimera en scoring-modell som passar just ditt erbjudande och din målgrupp.

Segmentering

Allt fler undersökningar visar att systematiserad kundvård och investeringar i bättre kundförståelse starkt bidrar till ökad lojalitet och högre lönsamhet. Vi hjälper er att definiera och segmentera era målgrupper samt att anpassa ditt erbjudande och budskap efter dessa för att skapa relevans.

Kommunikation

Vi hjälper till att ta fram och implementera er kommunikationsplan för att komma i kontakt med fler potentiella kunder. Når du rätt personer med rätt budskap vid rätt tidpunkt? Vi hjälper dig att komma igång med din epost-marknadsföring. Detta gör vi med anpassade budskap och genom att hitta den optimala kontaktfrekvensen.

Analys

Analys gör det enklare att förbättra resultat. Vi hjälper er med best practices samt att tolka och använda datan som beslutstöd. Genom kontinuerliga analyser får vi fram relevant underlag för att förbättra era processer.

Optimering

En datadriven strategi optimerar konvertering i olika marknadsföringskanaler. Baserad på analys så hjälper vi att optimera olika marknadsaktiviteter samt att öka leadsgenerering och konvertering vilket leder till organisk tillväxt. Marketing Automation är en process som ständigt förbättras baserat på analys och kontinuerlig optimering.

Utvalda tjänster inom
Marknadsföring
No items found.