AKTUELLT

Nya webbplatsen äntligen Live

Med fullt fokus på kundprojekt så har man sällan tid med sina egna men nu är den här och vi blickar framåt med nya och befintliga kunder.

No items found.

Vi är stolta att presentera vår webbplats med en helt ny design som ger en tydligare inblick av våra tjänster, kundprojekt och lyfter fram våra medarbetare. Vi satsar på att visa vilka vi är, vad vi gör och vill att ni ska lära känna oss bättre. Ambitionen för vår lilla specialistbyrå är att arbeta med kunder som värdesätter starka relationer och personlig rådgivning. Vi satsar därför på chatbotar på den nya webbplatsen som gör det smidigt och enkelt att ta direkt kontakt med oss. 

Nytt CMS

Med vår nya webbplats har vi valt att byta CMS från tidigare Drupal och kör nu Webflow. Det har varit effektivt att arbeta i Webflow som gör det enkelt att bygga riktigt snygga webbplatser och lyfta fram varumärket. Idag finns det dock ett antal CMS som är populära och det är inte alltid lätt att veta vad man bör använda. Om du är intresserad att lära dig mer om skillnaderna mellan Wordpress och Webflow tveka inte att kontakta oss.

Vi hoppas att ni är lika nöjda med webbplatsen som vi är och stöter ni på någon bugg är vi tacksamma för all feedback. Önskar ni som oss att skapa en ny relation så boka gärna ett möte direkt med vår VD, Fredric Örup.


Vår nya resa kan ni följa närmare på instagram!