Stormfors starka team av webbutvecklare förstärks ytterligare - rekryterar igen

Karl Bredenberg är idag frontendutvecklare men har siktet ställt på att bredda sin kompetens. Målet är att bli utvecklare inom både frontend och backend. 
– Det är väldigt viktigt att mötas av förtroende och stöttning på en arbetsplats, därför känns det bra att jobba här. Här finns utrymme att växa i sin roll och jobba mot nya mål, säger Karl.

"Webbutveckling är en perfekt kombination av logiskt tänkande och kreativ utmaning” 

Första gången Karl fann sitt intresse i att utveckla webbsidor var i och med Lunarstorm, ett webbcommunity som var väldigt populärt bland ungdomar i början 2000-talet. Men att han dagligen skulle kunna arbeta med webbutveckling insåg han först för ett antal år sedan. Sedan dess har han utbildat sig, praktiserat och nu rekryterats av Stormfors. 
– Jag sökte praktik på Stormfors från början. Jag tyckte att de verkade intressanta och hade många spännande kunder, men då var deras praktikplatser fullsatta. Så jag är väldigt glad att jag hamnade här tillslut ändå, säger han. 

Sedan Lunarstorm har utvecklingskurvan pekat uppåt i Karl Bredenbergs liv. Från att ha kodat html som tolvåring till att ha skaffat sig en bred kunskapsbank och erfarenheter inom webbutveckling. Och kunskapsbanken fylls ständigt på. Karl lägger ner mycket fritid på att samla in ny information för att fortsätta utvecklas inom sin yrkesroll. Inte för att han känner att han måste, utan för att hans yrkesroll även är hans fritidsintresse. 
– Webbutveckling är en perfekt kombination av logiskt tänkande och kreativ utmaning, säger han. 

Karl Bredenberg ser ljust på framtiden hos Stormfors och Stormfors ser ljust på Karl Bredenbergs förmåga att utvecklas, både inom front- och backendutveckling.