Crosskey, som är sprungna ur Ålandsbanken, är kända för sina smarta IT-lösningar inom banking och betalningslösningar. I samband mer deras satsning på nya marknader så har Stormfors anlitats som långsiktig samarbetspartner. 

Våra lokaler på Kommendörsgatan i Stockholm har fått en ny spetskompetens. Senaste tillskottet till Stormfors-teamet är webbutvecklaren Emilia Fasth. – Här finns utrymme att växa, säger Emilia.

Tack vare nya fantastiska medarbetare inom teknik, design, försäljning och UX ökade Stormfors med över 40% i år, för andra året i rad. Vår positionering har även visat sig helt rätt enligt en omfattande intern rapport över byråbranschen gjord av Sveriges Kommunikationsbyråer kring vilka som tänkt långsiktigt och strategiskt rätt.

Litium, som levererar paketerade e-handelslösningar till kunder som Adidas, Stayhard, Jollyroom och Teknikmagasinet, förtydligar sin position på marknaden som ett nytänkande produktbolag. Med Stormfors hjälp har man tagit fram en ny identitet och webbplats för att kommunicera positionen.

Kvinnliga entreprenörer får för liten del av investerarkakan. Nu är Stormfors med och ändrar på förutsättningarna genom att stötta Genius - ett initiativ för att lyfta kvinnor och deras affärsidéer.