Min inställning till design är att alltid göra det intuitivt och enkelt för användaren. Det var det vi i teamet utgick ifrån när vi arbetade med Pacemaker, säger Stormfors lead designer Gustav.

Stormfors team av webbutvecklare har expanderat under året. Karl Bredenberg är en av dem som fått en plats bland kompetensen. 
– Jag märkte direkt att alla står upp för varandra, oavsett om du är ny eller har jobbat på Stormfors länge. Alla tar sig tid att hjälpa till. Det är med och skapar den bra stämningen här, säger Karl Bredenberg. 

Crosskey, som är sprungna ur Ålandsbanken, är kända för sina smarta IT-lösningar inom banking och betalningslösningar. I samband mer deras satsning på nya marknader så har Stormfors anlitats som långsiktig samarbetspartner. 

Våra lokaler på Kommendörsgatan i Stockholm har fått en ny spetskompetens. Senaste tillskottet till Stormfors-teamet är webbutvecklaren Emilia Fasth. – Här finns utrymme att växa, säger Emilia.

Tack vare nya fantastiska medarbetare inom teknik, design, försäljning och UX ökade Stormfors med över 40% i år, för andra året i rad. Vår positionering har även visat sig helt rätt enligt en omfattande intern rapport över byråbranschen gjord av Sveriges Kommunikationsbyråer kring vilka som tänkt långsiktigt och strategiskt rätt.