Stormfors utökar sin personalstyrka med ytterligare projektledare. Att David vill arbeta med digital kommunikation är ingen slump. Efter att ha arbetat på en webbyrå och studerat ekonomi med kommunikations- och marknadsföringsinriktning på Lunds Universitet, kom valet naturligt.

Stormfors förstärker styrelsen med Radisson- och Vasakronan-profilen Pia Clark för att fortsätta den snabba tillväxten.

En av Stormfors senaste talanger heter Johan Wiberg. Med en stor kunskapstörst förstärker han företagets team av utvecklare. Johans intresse för utveckling växte fram efter en kurs i datateknik på gymnasiet. Sedan dess har han tagit examen i Interaktionsdesign från Nackademin, arbetat på ett flertal byråer och frilansat.

Snow Softwares kraftiga expansion visar inga tecken på att sakta ner. Licenshanteringsföretaget med huvudkontor i Stockholm finns idag representerat i fjorton länder världen över. Idag bröts ytterligare en barriär när företagets webbplats lanserades på kinesiska, ett stort steg för att kunna konkurrera än bättre i landet.

Stormfors nya stjänskott heter Mohammed Alasaad och Sebastian Westberg. Med Mohammeds breda erfarenhet och Sebastians höga ambitioner fortsätter Stormfors att expandera.